voorwaarden

Aanmelding
Aanmelden van de kandidaten kan via de website van RailSupport BV. (www.railsupport.nl) door invullen en het uploaden van de gevraagde gegevens.

Examen regels en enkele bijzonder voorwaarden
Een theorie-examen bestaat uit een proef examen en een definitief examen. Na afloop van het definitieve theorie examen zal de uitslag binnen 5 werkdagen aan de opleiding coördinator bekend worden gemaakt.

Indien een kandidaat gezakt is voor het theorie examen, dient er nieuw examen aangevraagd worden.

Een opleiding zal pas gegeven worden indien er minimaal 3 (drie ) kandidaten een opleiding willen doen, deze kandidaten hoeven niet uitsluitend van het GVB te zijn, maar kunnen dus ook van derden zijn.

Kosten
De kosten voor de opleiding VHP Metro en LWB Metro bedragen € 1.150,00 per kandidaat, inclusief koffie/thee, 1e theorie-examen, certificaat en pasje. Het her-examen Theorie bedraagt € 220,00 per kandidaat per opleiding. De opleiding VCA Basis bedraagt € 249,00 per kandidaat, inclusief (leen)lesmateriaal, examen, diploma, Arbo pas en lunch. De factuur dient voor aanvang van de opleiding te zijn voldaan. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Facturatie
Direct na aanmelding op de website zal de factuur worden verzonden. Deze dient voor aanvang van de opleiding Betaald te zijn. Pasjes en certificaten worden niet verstrekt zolang de betaling nog niet ontvangen is.

Wijziging/Annulering
Een wijziging of annulering is kosteloos mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de opleiding. Een wijziging of annulering wordt uitsluitend in behandeling genomen indien hiervan een e-mail is gestuurd aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Annulering door RailSupport BV
RailSupport BV behoudt zich het recht voor om in geval van bijzondere omstandigheden of onvoldoende deelnemers/kandidaten een opleiding of examen te annuleren zonder gehouden te zijn tot vergoeding van schade of kosten. De cursist wordt in overleg op een andere datum ingedeeld of indien dat niet mogelijk is worden de cursusgelden gecrediteerd.